Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2017 > Prix de Graficon, kilpailukutsu

Prix de Graficon, kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n 50-vuotis juhlavuoden harjoitus kilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Graficon harjoitusestekilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan tallilla Luomassa (Rauhalantie 161, 02440 Luoma)
sunnuntaina 14.5.2017 klo 12.

Luokka I          ristikko, avoin kaikille, arv. A.0.0

Luokka II        A. 60 cm, avoin kaikille, arv. 367.1, A2/A2
                      B. 60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, arv. 367.1, A2/A2

Luokka III      70 cm avoin kaikille, arv. 367.1, A2/A2

Luokka IV     80 cm avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

1. KrR:n juniorit kilpailevat Prix de Graficon kiertopalkinnosta luokassa IV (luokassa III, jos ei tarpeeksi osallistujia luokassa IV). Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  2. Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ti 9.5 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi (Ilmoittatuminen kisoihin etusivulla logon yläpuolella). Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua seuran puhelimeen 044-3294600.
  3. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  4. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
  5. Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 13.5. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!
  6. Lähtömaksu 15 € KrR:n jäseniltä ja 20 € muilta, maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla (Huom! lähtömaksu per startti). Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti. EI GREEN CARDIA
  8. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö on suositeltavaa.
  9. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  10. Tiedustelut seuran puhelimeen 044-3294600.
  11. Kilpailupaikalla toimii buffetti.
  12. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi.