Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2017 > Prix de Lone, kilpailukutsu

Prix de Lone, kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n 50-vuotis juhlavuoden harjoitus- kilpailuun  junioreiden Prix de Lone yhdistettyyn koulu- ja esteratsastus harjoitus-kilpailuun, joka pidetään Rauhalan tallin kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) sunnuntaina 24.9.2017 alkaen klo 10.00.

HUOM! Kisat järjestetään samana päivänä kuin senioreiden Kalkkis Cup-kisa

Luokka I   Kouluratsastus: Helppo C EB Special (2015)

Esteratsastus:   40 cm, 60 cm tai 70 cm (ratsastajan tason mukaan)
                                           arv. 367.1 A2/A2

1. Kilpailu on avoin KrR:a edustaville junioreille, jos ratsukko ei ole startannut 2-tason kilpailuissa. (samana vuonna 18 vuotta täyttäneet ja sitä nuoremmat). Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat.
  2. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  3. Prix de Lone -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden sijalukujen summa on pienin. Mikäli useammalla on sama summa, ratkaisee koululuokan sijaluku. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on suoritettava samalla ratsulla.
  4. Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään ti 19.9. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan tai www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut.
  5. Mikäli kilpailussa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  6. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
  7. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 23.9. klo 18 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  8. Lähtömaksu 20 € (HUOM! lähtömaksu per startti) maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla.
  10. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja esteosuudessa turvaliivin käyttö on suositeltavaa.
  11. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit ja voittajalle tavarapalkinto.
  12. Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600.
  13. Kilpailupaikalla buffetti.
  14. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla kirkkonummenratsastajat.fi