Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2017 > Prix de Mattsson, kilpailukutsu

Prix de Mattsson, kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n 50-vuotis juhlavuoden harjoitus- kilpailuun

Prix de Mattsson -harjoitusestekilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan tallin kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) sunnuntaina 27.8.2017 klo 12.00.

Luokka I      40 cm, avoin kaikille, arv. A.0.0

Luokka II A. 60 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, arv. 367.1 A2/A2

Luokka III     70 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

Luokka IV    80 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa IV (luokassa III, mikäli luokassa IV ei tarpeeksi osallistujia) Prix de Mattsson -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  2. Ilmoittautumiset ja peruutukset ti 22.8. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> ilmoittautuminen. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit soittaa seuran puhelimeen 044-3294600.
  3. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  4. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ti 22.8 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-3294600.
  5. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 26.8 klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  6. Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.
  7. Lähtömaksu on 15 € KrR:n jäseniltä ja 20 € muilta. Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti.
  9. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö suositeltavaa.
  10. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit ja luokan voittajalle tavarapalkinto (ei luokassa I)
  11. Tiedustelut: Seuran puhelin 044-3294600.
  12. Kilpailupaikalla toimii buffetti.