Jaakonpalkinto, kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Jaakon Palkinto                            harjoituskilpailuihin kouluratsastuksessa, jotka pidetään Rauhalan Tallin kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) sunnuntaina 23.9.2018 klo 9.00

Luokka I         Helppo D:3 (2013), avoin kaikille
Luokka II   A. Helppo C:1 (2000), avoin D-tasolla starttaamattomille ratsukoille
                  B. Helppo C:1 (2000), avoin tuntiratsastajille opetushevosilla
Luokka III      Helppo B:0 (2009), avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa III Jaakon Palkinto –kiertopalkinnosta (luokassa II, mikäli luokassa III ei tarpeeksi osallistujia), jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman pistemäärän luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama hevonen osallistuu useampaan luokkaan, otetaan vain vaikeamman luokan tulos huomioon kiertopalkintokilpailussa.
  2. Osallistujien tulee olla jonkun ratsastusseuran jäseniä.
  3. Ilmoittautumiset ja peruutukset ti 18.9 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> ilmoittautuminen. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua seuran puhelimeen 044-3294600. Rauhalan tallin ratsastajat ilmoittautuu tallilla olevaan listaan.
  4. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ti 18.9 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-3294600.
  5. Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.
  6. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  7. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 15 €, muilta 20 €. Lähtömaksu maksetaan

kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

2. Siisti ratsastusasu.
  3. Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 22.9. klo 15 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  4. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  5. Säävaraus: kilpailut järjestetään vain mikäli kenttä on kunnossa.
  6. Tiedustelut seuran puhelimeen 044-3294600.
  7. Kilpailupaikalla toimii buffetti.
  8. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi
T E R V E T U L O A !