Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2018 > Kevätlautanen, kisakutsu

Kevätlautanen, kisakutsu

KILPAILUKUTSU - KEVÄTLAUTANEN

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat r.y:n järjestämiin Kevätlautanen harjoituskilpailuihin kouluratsastuksessa, jotka pidetään Rauhalan tallilla (Rauhalantie 161, 02440 Luoma) sunnuntaina 29.4.2018 klo 10.00 alkaen. Keppihevosluokkien alkamisajankohta tarkentuu, kun osanottajamäärät selvillä.

Keppihevosluokka I:    C-Merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille
Keppihevosluokka II:   B-Merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille
Keppihevosluokan osallistumismaksu 2€/ratsukko/luokka. Ilmoittautuminen joko tallin seinällä
olevaan listaan tai seuran verkkosivujen kautta. Kaikki keppihevosluokkaan osallistuneet
palkitaan ruusukkeella. Alle 10 vuotiailla saa olla radan esilukija. Jäsenyyttä ei vaadita.

Luokka I  Perusmerkin koulukoe, avoin ratsukoille jotka eivät ole osallistuneet 2-tasolla helppo B-tason kouluratsastuskilpailuihin
Luokka II  A. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin 2-tasolla starttaamattomille ratsukoille
                 B. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla jos ratsukko ei ole startannut 2-tason kilpailussa.
Luokka III  B-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille.

ERITYISMÄÄRÄYKSET:

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa III Kevätlautanen–kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman tulosprosentin luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  2. KrR:n jäsenet voivat kilpailuissa suorittaa samalla SRL:n Perusmerkin sekä C- tai B- ratsastusmerkin kouluratsastuskokeen. Estekoe ratsastetaan Prix de Graficon –kilpailun yhteydessä. Molemmat osakokeet on ratsastettava samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella.
  3. Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ti 24.4 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua puhelinnumeroon 044-3294600.
  4. Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.
  5. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä. Jos Luokassa IIA ei ole tarpeeksi osallistujia, yhdistämme IIA ja IIB luokan yhdeksi luokaksi.
  6. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
  7. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 28.4. klo 18 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  8. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 15 € (sis osallistumis- ja lähtömaksun), muilta 20 € (sis osallistumis- ja lähtömaksun sekä kenttävuokran) (Huom! Lähtömaksu per startti). Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti.
  10. Siisti ratsastusasu.
  11. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  12. Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600.
  13. Kilpailupaikalla buffetti.
  14. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi