Prix de Graficon, kisakutsu

KILPAILUKUTSU – PRIX DE GRAFICON

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin esteratsastuksen Prix de Graficon -harjoituskilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan tallilla (Rauhalantie 161, 02440 Luoma) sunnuntaina 13.5.2018 klo 12 alkaen. Keppihevosluokat klo 10.00 alkaen.

Keppihevosluokka I:                 20 cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Keppihevosluokka II:                40 cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Keppihevosluokka III:              70 cm, avoin kaikille, arv. A.2.0 = yksivaiheinen aikarata (sijoittuneille jaetaan ruusukkeet ja kolmelle ensimmäiselle tavarapalkinto)
Keppihevosluokan osallistumismaksu 2€/ratsukko/luokka. Ilmoittautuminen joko tallin seinällä olevaan listaan tai seuran verkkosivujen kautta. Kaikki keppihevosluokkaan osallistuneet palkitaan ruusukkeella,paitsi luokka III, jossa sijoittuneille jaetaan tavarapalkinnot. Jäsenyyttä ei vaadita.
Luokka I     ristikko, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka II    A. 60 cm, avoin kaikille, arv. 367.1, A2/A2
                    B. 60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, arv. 367.1, A2/A2
Luokka III   70 cm avoin kaikille, arv. 367.1, A2/A2
Luokka IV   80 cm avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

ERITYISMÄÄRÄYKSET:
  1. KrR:n juniorit kilpailevat Prix de Graficon kiertopalkinnosta luokassa IV (luokassa III, jos ei tarpeeksi osallistujia luokassa IV). Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  2. Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ti 8.5 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua seuran puhelimeen 044-3294600.
  3. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä. Jos Luokassa IIA ei ole tarpeeksi osallistujia, yhdistämme IIA ja IIB luokan yhdeksi luokaksi.
  4. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
  5. Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 12.5. klo 16 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!
  6. Lähtömaksu 15 € KrR:n jäseniltä ja 20 € muilta, maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla (Huom! lähtömaksu per startti). Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti.
  8. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö on suositeltavaa.
  9. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  10. Tiedustelut seuran puhelimeen 044-3294600.
  11. Kilpailupaikalla toimii buffetti.
  12. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi.