Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2018 > Prix de Makeva, kisakutsu

Prix de Makeva, kisakutsu

KILPAILUKUTSU – PRIX DE MAKEVA

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin esteratsastuksen Prix de Makeva harjoituskilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan tallila (Rauhalantie 161, 02440 Luoma) sunnuntaina 27.5.2018 klo 12 alkaen.

Luokka I              40 cm, avoin kaikille, taitoarvostelu
Luokka II             60 cm, avoin kaikille, taitoarvostelu
Luokka III            70 cm, avoin kaikille, taitoarvostelu
Luokka IV            80 cm, avoin kaikille, taitoarvostelu

ERITYISMÄÄRÄYKSET:
  1. KrR:n jäsenet kilpailevat Prix de Makeva kiertopalkinnosta luokassa IV (luokassa III, jos ei tarpeeksi osallistujia luokassa IV). Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta
  2. Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ti 22.5 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua seuran puhelimeen 044-3294600
  3. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  4. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
  5. Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 26.5. klo 16 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!
  6. Lähtömaksu 15 € KrR:n jäseniltä ja 20 € muilta, maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla (Huom! lähtömaksu per startti). Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.
  8. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö on suositeltavaa.
  9. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  10. Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600.
  11. Kilpailupaikalla toimii buffetti.
  12. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi