Rataharjoitus kouluratsastus, kisakutsu

KILPAILUKUTSU – KOULURATSASTUKSEN RATAHARJOITUKSEEN

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat r.y:n järjestämiin Kouluratsastuksen rataharjoituksiin, jotka pidetään Rauhalan tallilla Luomassa (Rauhalantie 161, 02440 Luoma) sunnuntaina 10.6.2018 klo 10.00 alkaen.

Luokka I A. Helppo C, tutustumisluokan kouluohjelma 2016, avoin 2-tasolla
                     tarttaamattomille ratsukoille
                B. Helppo C, tutustumisluokan kouluohjelma 2016, avoin tuntiratsastajille
                     opetushevosilla, jos ratsukko ei ole startannut 2-tason kilpailussa.
Luokka II   Helppo B K.N.Special 2009, avoin kaikille

ERITYISMÄÄRÄYKSET:
  1. Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ti 5.6 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua puhelinnumeroon 044-3294600.
  2. Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.
  3. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä. Jos Luokassa IA ei ole tarpeeksi osallistujia, yhdistämme IA ja IB luokan yhdeksi luokaksi.
  4. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
  5. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 9.6. klo 18 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  6. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 15 € (sis osallistumis- ja lähtömaksun), muilta 20 € (sis osallistumis- ja lähtömaksun sekä kenttävuokran) (Huom! Lähtömaksu per startti). Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti.
  8. Siisti ratsastusasu.
  9. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  10. Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600.
  11. Kilpailupaikalla buffetti.
  12. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi