Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2019 > Jaakonpalkinto, kisakutsu

Jaakonpalkinto, kisakutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Jaakon Palkinto 1-tason kilpailuihin kouluratsastuksessa, Rauhalan Tallille (Rauhalantie 161, 02400 Luoma) sunnuntaina 15.9.2019 klo 10.00 alkaen. Luokka 1 järjestetään harjoituskilpailuna.

Harjoitusluokka:
Luokka 1        Helppo D:3 (2013), avoin ratsukoille, jotka eivät ole osallistuneet helppo C-tason kouluratsastuskilpailuihin, avustaja/taluttaja sallittu (rata B)

1-tason luokat:
Luokka 2        Helppo C:1 (2000), avoin 2-tasolla starttaamattomille ratsukoille (rata B)
Luokka 3        Helppo B:3 (2019), avoin kaikille (rata A)
Luokka 4        Helppo A:2 (2019), avoin kaikille (rata A)

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa 3 Jaakon Palkinto –kiertopalkinnosta (luokassa 2, mikäli luokassa 3 ei tarpeeksi osallistujia), jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman tulosprosentin luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama ratsukko osallistuu useampaan luokkaan, otetaan vain vaikeamman luokan tulos huomioon kiertopalkintokilpailussa.
  2. Rauhalan tallin hevosilla kilpailevat ilmoittautuvat tallin seinältä löytyvään listaan
    viimeistään perjantaina 6.9, jonka jälkeen hevoset jaetaan ratsastajille. Hevosten jaon jälkeen luokissa 2, 3 ja 4 kilpailevat tekevät ilmoittautumisen Kipaan viimeistään tiistaina 10.9. Huomioikaa että 1-tason luokkiin osallistuminen vaatii E-luvan hankinnan Kipasta jo ennen ilmoittautumista. Luokan 1 kilpaileville ilmoittautuminen tallin seinällä olevaan listaan.
  3. Muille kilpaileville Ilmoittautumiset luokkaan 1 seuran verkkosivujen ilmoittautumislomakkeella ja luokkiin 2, 3 ja 4 Kipassa viimeistään tiistaina 10.9
  4. Peruutukset viim. torstaina 12.9 ensisijaisesti kipaan tai tekstiviestillä puh.nroon 044-976 4664 (Mikaela Kulo) Peruuttamattomista tai myöhässä peruutetuista ilmoittaumisista peritään normaali lähtömaksu. Lähtömaksua ei peritä eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan.
  5. Kilpailun kokonaisosallistujamäärä on 40 ratsukkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä. Emme ota jälki-ilmoittautumisia
  6. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 15 € (sis osallistumis- ja lähtömaksun), muilta 20 € (sis osallistumis- ja lähtömaksun sekä kenttä-/maneesivuokran). Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. HUOM! vain käteisellä. Luokan 1 osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.
  7. Kilpailu käydään, maneesissa ja verryttelyt mahdollisesti joko ryhmittäin tai itsenäisesti kentällä. Seuraa KrR:n ilmoituksia verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja Kipassa sekä tarkista kilpailu- sekä verryttelypaikat viimeistään kilpailutiedotteessa.
  8. Siisti ratsastusasu, turvakypärä pakollinen, noudatamme SRL:n kilpailusääntöjä.
  9. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  10. Tiedustelut Mikaela Kulo 044-976 4664.
  11. Kilpailupaikalla KrR:n kahvio. HUOM! vain käteinen.
  12. Tulokset julkaistaan seuran verkkosivuilla (www.kirkkonummenratsastajat.fi), kipassa ja Equipessä
  13. Kilpailun tpj: Eeva Kaartinen
T E R V E T U L O A !