Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2019 > Match Show, kutsu

Match Show, kutsu

MATCH SHOW hevosille ja poneille

Kirkkonummen Ratsastajat ry: järjestää hevosten match shown, joka pidetään Rauhalan tallilla Luomassa (Rauhalantie 161) sunnuntaina 26.5.2019 klo 11.00

Luokka 1        ponit

Luokka 2        Lämmin- ja puoliveriset hevoset

Luokka 3        Suomenhevoset

1. Ilmoittautumiset ja peruutukset perjantaina 17.5 mennessä ensisijaisesti tekstiviestillä numeroon: 044-976 4664 (Mikaela Kulo). Kerro ilmoittautuessa luokka johon osallistut, hevosen nimi, ikä, sukupuoli ja rotu (jos ei ole suomenhevonen), esittäjän nimi ja omistaja
  2. Rauhalan tallissa ratsastavat ilmoittautuvat seinällä olevaan listaan, kirjoittamalla siihen nimen, puhelinnumeron ja mahdollisen seuran johon kuuluu (voi osallistua myös green cardilla). Hevoset jaetaan listassa oleville halukkaille viimeistään ti 21.5. Esittäjä sitoutuu esittämään sen hevosen joka jaetaan. Huom! Hevosia rajallinen määrä, ilmoittautukaa ajoissa!
  3. Osallistumismaksu on KrR.n jäseniltä 15€/hevonen ja muilta 20€/hevonen, joka maksetaan kansliaan käteisellä viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua. KrR:n jäsenten tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.
  4. Match show järjestetään joko maneesissa tai ulkokentällä riippuen säästä ja olosuhteista.
  5. Peruuta ilmoittautumisesi jollet pääse. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut näyttelyilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ti 21.5 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-976 4664.
  6. Esitysryhmät ja parit julkaistaan seuran verkkosivuille kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 25.5 klo 15 alkaen.
  7. Hevosten ja ponien tulee olla suitsittuna näyttelyalueella. Esittäjien tulee käyttää kypärää ja pukeutua siististi.
  8. Parhaat palkitaan palkitaan ruusukkeilla.
  9. Arvostelu tuomari Sonja Skogberg
  10. Tiedustelut: puhelin 044-976 4664 (Mikaela Kulo)
  11. Kilpailupaikalla toimii buffetti. Varatkaa käteistä