Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2019 > Rauhala Cup yhdistetty kilpailu, kisakutsu

Rauhala Cup yhdistetty kilpailu, kisakutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään
Rauhala Cup yhdistettyyn kilpailuun. Kilpailut käydään Rauhalan tallilla Luomassa sunnuntaina 3.11.2019 klo 10.00. Rauhalan tallillta, 10 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan

Kouluratsastus:           Helppo C:2 (2000)

Esteratsastus:             40cm, 60 cm tai 70 cm (ratsastajan tason mukaan) arv. 367.1 A2/A2

1. Kilpailu on avoin kaikille, mutta Kalkkis Cup kiertopalkinto jaetaan 30-vuotiaille ja vanhemmille harrastelijaratsastajalle ja Prix de Lone kiertopalkinto, junioreille (samana vuonna 18 vuotta täyttäneet ja sitä nuoremmat), jotka eivät ole viimeisen 12 kk aikana startanneet 2-tason kisoissa. Lähtömaksu 20€ KrR:n jäseniltä, muut seurat 30€ (+ hevosvuokra 30€) maksetaan ennen omaa starttia kanslian kilpailupaikalla. Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti ja kiertopalkinnosta kisaavilla oltava seurana Kirkkonummen Ratsastajat. Rauhalan hevosilla kisaavat huomioikaa että 10 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan!
  2. Rauhala Cupin voittaa ratsukko, jonka koulu- ja esteosioiden yhteenlasketut sijalukupisteet ovat pienimmät. Mikäli useammalla on sama sijalukupistemäärä, ratkaisee koululuokan sijaluku.
  3. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  4. Ratsukon pitää osallistua molempiin osakokeisiin ja molemmat osakokeet (koulu ja este) on tehtävä samalla ratsulla.
  5. Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään ti 29.10. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan tai www.kirkkonummenratsastajat.fi tai puhelimeen 044-976 4664 (Mikaela Kulo).
  6. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ti 29.10 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-976 4664.
  7. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja este osuudessa turvaliivin käyttö suositeltavaa.
  8. Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla (www.kirkkonummenratsastajat.fi) lauantaina 2.11 klo 15.00 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse peru ilmoittautumisesi!
  9. Sijoittuneille ruusukepalkinto ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  10. Kilpailu pidetään sään salliessa kentällä, muuten maneesissa.
  11. Tiedustelut: puhelinnumerosta 044-976 4664 (Mikaela Kulo)
  12. Kilpailupaikalla toimii buffetti, varatkaa käteistä
  13. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivuilla.