Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > Kilpailuluvat

Kilpailuluvat

Luvat tulee anoa hyvissä ajoin, eli luvat tulee olla maksettu kaksi viikkoa ennen kilpailua, jotta kilpailuun ilmoittautuminen on mahdollista.

KILPAULULUPIEN HAKEMUKSET

(2 tason- ja 3-5 tason kilpailut)

D-lupa

Ennen D-luvan myöntämistä ratsastaja:

1. On maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksun (juniori, seniori tai perhejäsenen) ja hänen syntymäaikansa on merkitty sporttirekisteriin.
  2. On suorittanut sääntökoulutuksen hyväksytysti
  3. On saavuttanut vähintään kaksi hyväksyttyä suoritusa seurakilpailuissa:

esteratsastuksessa vähintään 80cm:n luokassa

kouluratsastuksessa vähintään Helppo B-tason luokassa

TAI

Muissa lajeissa vaaditaan vastaavat kaksi tulosta (seuran hallitus käsittelee näiden ratsastajien hakemukset tapauskohtaisesti)

Tulokset saavat olla korkeintaan yhden vuoden vanhat. Mikäli ratsastajalla on tulokset jonkun muun seuran järjestämistä kilpailuista, on hänen toimitettava kopio tuloksista seuran hallitukselle.

Mikäli ratsastajalla on ennestään korkeintaan kolme vuotta vanha alue- tai kansallinen lupa, ennen aluekilpailuluvan myöntämistä ratsastaja (seuraavien kohtien 1 ja 2 toteuduttava):

1.      On maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksun (juniori, seniori tai perhejäsen) ja hänen syntymäaikansa on merkitty sporttirekisteriin.

2.      On toimittanut nykyisen valmentajansa lausunnon seuran vastuuhenkilölle.

Kansallinen kilpailulupa (C, B ja A lupa)

Ennen kansallisen kilpailuluvan myöntämistä ratsastaja (kaikkien kohtien 1, 2 ja 3 toteuduttava):

1.      On maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksun (juniori tai seniori) ja hänen syntymäaikansa on merkitty sporttirekisteriin.

2. On suorittanut sääntökoulutuksen hyväksytysti

3.a. On saavuttanut vähintään kaksi hyväksyttyä suoritusta aluekilpailuissa:
• esteratsastuksessa  vähintään 100 cm:n luokassa
• kouluratsastuksessa vähintään Helppo A –tason luokassa
TAI
• muissa lajeissa vaaditaan vastaavat kaksi tulosta ( seuran hallitus käsittelee näiden ratsastajien hakemukset tapauskohtaisesti)
Tulokset saavat olla korkeintaan yhden vuoden vanhat.
Ratsastaja toimittaa tarvittaessa tuloksista kopion seuran vastuuhenkilölle.
TAI

3.b.  On saavuttanut vähintään kaksi hyväksyttyä suoritusta seurakilpailuissa:
• esteratsastuksessa  vähintään 110 cm:n luokassa
• kouluratsastuksessa vähintään Helppo A –tason luokassa
On toimittanut nykyisen valmentajansa lausunnon seuran vastuuhenkilölle.

Mikäli ratsastajalla on ennestään korkeintaan kolme vuotta vanha kansallinen
kilpailulupa, ennen luvan myöntämistä ratsastaja (seuraavien kohdat 1 ja 2 toteuduttava).

2.      On toimittanut nykyisen valmentajansa lausunnon seuran vastuuhenkilölle.

Kilpailulupien hakemuksessa tulee selvitä seuraavat asiat:

-         ratsatajan nimi, syntymäika ja yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

-         anottava kilpailulupa (alue/kansallinen)

-         Yllä olevassa ohjeessa vaaditut asiat

Lupa anotaan seuralta aina vuodeksi kerrallaan. Kun haet kilpailulupaa, lähetä kirjallinen hakemus, josta selviää ylläolevat asiat osoitteseen info@kirkkonummenratsastaja.fi. Seuralla on oikeus joko myöntää tai hylätä hakemus (esim. epäurheilijamainen käytös).