Olet täällä:   Etusivu > Valmennukset ja tuet

Valmennukset ja tuet

Seura tukee jäsentensä ratsastusvalmennusta 20 €/vuosi. Avustusta myönnetään 5 €/valmennus. Kun olet käynyt 4 kertaa seuran järjestämällä tai hallituksen päätetyllä valmennustunnilla, ilmoita tilinumerosi rahastonhoitajalle (Tuija Bordi 050-361 7800 tai tuija.bordi(at)kolumbus.fi), niin saat avustusrahan tilillesi. Mikäli valmennuksia on vähemmän kuin 4, saat avustusta 5 €/valmennus.
Valmennuskausi on 1.12 - 30.11 ja avustuksen hakuaika on 1.12 - 10.12, jolloin tuet maksetaan 10.12 jälkeen. Tukea ei voi anoa takautuvasti.

Kirkkonummen Ratsastajat kannustaa jäseniään tavoitteelliseen ratsastusharrastukseen tukemalla jäsentensä ratsastusvalmennusta.

Ratsastusvalmennukset järjestetään seuran kotitallin maneesissa tai ulkokentällä (Rauhalan Talli). Valmennuksista voidaan ilmoittaa joko seuran tai kotitallin facebook -ryhmissä. Ilmoittautumiset valmennuksiin tehdään ilmoituksessa annetuin ohjein.

KrR myöntää valmennustukea jäsenilleen seuraavin perustein:

• Ratsastusvalmennus on joko seuran järjestämä tai KrR:n hallituksen hyväksymä.
  • Valmennustukea ei myönnetä ratsastuskoulun tunneille osallistumiseen tai ratsastuskoulun järjestämille kursseille.
  • Valmennustuki on ratsastajakohtainen.
  • Valmennustukikausi on 1.12. - 30.11.
  • Valmennustuki maksetaan kerran vuodessa hakemusajan päättymisen (10.12) jälkeen kalenterivuoden viimeiseen arkipäivään mennessä.
  • Valmennustukea voi saada viisi euroa per valmennuskerta ja enintään 20 euroa tukikautta kohti. Seura pidättää oikeuden olla myöntämättä tukea tai pienentää tuen rahallista määrää, jos seuran taloudellinen tilanne ei mahdollista tasapuolista tukea kaikille hakemuksen jättäneille.
  • Valmennustukihakemukset tulee lähettää sähköpostitse seuran rahastonhoitajalle tukikauden päättymisen jälkeen ja viimeistään 10.12 mennessä. Vain sähköpostitse lähetetyt hakemukset huomioidaan. Myöhästyneitä tai tiedoiltaan puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.
  • Hakemuksesta tulee ilmetä: hakijan yhteystiedot, tilinro, haettava tuen määrä ja valmennuspvät.

« Edellinen  |   Ylös  |